-

home is wherever i'm with you

Kommentarer
Postat av: Mira

Sv: Men Gud va coolt! :D Det går bara bra för oss! Han är världens underbaraste men mkt speciell. Det är svårt att förklara på vilket sätt. Han kan ALDRIG låta nått vara. Håller på att pilla och suga på allt ;) haha! Vi tävlar mest hoppning och har precis debuterat La :) han kändes superfin då. Det var en aslång bana på tolv hinder varav två kombinationer och han stannade på första pga ett missförstånd och rev sista så jag var supernöjd! :) har också ridit mkt för Louise Haaga, och hon visste vem Brakan var. Så det var kul! Sen gillade hon honom jättemkt, sa att han hoppade extremt fint! Kanske han fått för sin pappa ;)

2011-01-14 @ 08:15:57
URL: http://elitryttarnas.blogg.se/
Postat av: Mira

Menade extremt bra ;)

2011-01-14 @ 08:17:36
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Livet som ryttare i storstan

Just nu har jag en tävling på bloggen där du kan vinna en EC-Hand! EC hand är en produkt som hjälper ryttaren att träna sig till en bättre hand på ett lätt och överskådligt sätt. Den korrigerar ryttarens hand och hjälpgivning!



Klicka på denna länk för att komma direkt till tävlingen och få chansen att vinna denna superprodukt: http://stockholmsjenna.blogg.se/2011/january/tavling-vinn-ett-par-ec-hand.html



2011-01-14 @ 09:46:42
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0