hjärta dig


världens finaste

skönt

Igår var vi med Manne på kliniken. Ville kolla att allt stod rätt till inför nästa säsong..

Veterinären böjde alla fyra ben och hittade ingenting! JÄTTESKÖNT. Sedan klämde han lite på ryggen och precis bakom sadellägt tyckte han var lite svullen och ömmade lite för mycket. Sedan raspade han honom lite i munnen också. Men nu är Manne inbokad vid deras Equiterapeut så det känns jättebra!

Han tyckte också att pga han ålder så ska han inte få helvila något, utan jag ska hålla igång honom genom att skritta några gånger i veckan :) Så det känns jättebra och vi tror att han har ont för att min sadel glider till höger (som alla andra sadlar) så det var ändå väntat. 

Nu ska jag till stallet för att skritta honom och sedan klippa två hästar vid Runfeldts :))

Puss/E


 
hur fin?


update

Gillade ni mitt sindarve-inlägg igår?! :D

jag har iaf ingen blogglust alls... men här kommer ett inlägg iaf! jag har legat i sängen och snorat hela veckan så det har inte blivit någon ridning för min del den här veckan.. i helgen är de tävling som gäller men jag ska inte rida. Vår klubb arrangerar den så jag ska jobba då - om jag kan......

Manne ska in på kliniken nästa vecka och kollas i förebyggande syfte sen ska han nog inte få tävla något mer i år utan han får trappa ner och vila och bli på topp igen.
Han ska ju förhoppningsvis sälja i vår, så han måste vara i fin form då!!

Förresten! Om ni vet någon fin hopphäst till salu så får ni gärna höra av er till mig! Inte för dyr bara då vi inte är så himla rika...... [email protected]!

puss/E


tjockis-manni

SOMMAR PÅ SINDARVE

Jag såg lite bilder på Facebook som min kära vän MARIA tagit på Sindarve i somras. Fick såklart lite längtan efter det och tänkte att jag skulle dela med mig av bilderna! :)))) 

 
Vi hämtar och lämnar hästarna i hagen på morgonen och kvällen Hästarna sover alltså en bit bort i skogen. Då kan de se ut hur som helst när man hämtar dem! :))

Här är ett gäng som rider hem hästarna från hagen!


På alla läger kör vi även häst och vagn. Ibland med stora vagnar och ibland med små vagnar.



Jag och Sara kör hästen framför(MAAAAX)




Ibland har vi även teori eller målarstund som de hade här, men det är verkligen inte på alla läger. 
 
här är nog efter en samling i sadelkammaren. Om ni inte hittar mig så är jag den stora galna tjejen till höger.


även vi ledare tar typ alla chanser vi får till att rida fjording till/från hagen. Jofa-hjälmen är så klart på!

SOFIA DREBORG älskar att rida fjord. här är det Limbo som jävlas. Som tur var var Sofia tillräckligt akrobatisk så hon satt kvar! Vi var alldeles för trötta vid det här tillfället! :)


fjodföl och stona, ridhuset syns i bakrunden.


Katja är ganska duktig på att äta när man är på uteritt med en 7åring i sadeln. Här har hon på sig en egengjord grästygel!


Jag med mina favoriter, Moltas och Max


världens bästa hästar? Inte mycket slår det här i alla fall! Parkerade till knatteryttarna. Världens mest underbara varelser!



Se tuff ut bredvid Max.

Mysa med Lirka.


FJORDINGKÄRLEK<3

Idag hade jag gjort vad som helst för en h...

Idag hade jag gjort vad som helst för en häst som hoppar! Manne har varit en gris och jag blir bara ledsen! Bra helg!


VILA I FRID

Jag kommer alltid älska dig världens finaste Rosenstolz



fuckfuckfuck. jag älskar dig.


ajajajaja

Idag vaknade jag upp i Fridhem, utanför Visby. Jag sov nämligen vid mina fastrar igårkväll och det var supermysigt! :)) Jag började inte skolan förrän 12.20, så det var riktigt soft!
.
Efter skolan åkte vi till dahrev (<3)! :D :D :D Jag fick med mig många bra-att-ha saker! Bla en lila hink, putsgrej, hängarsak, ett spö som var exakt 75 cm, strumor och en SKJORTA.. Tror det var allt :))) Är riktigt nöjd med mina köp! :D
.
Sedan handlade vi mat, åt lite och efter det åkte jag till stallet.. Manne blev riden idag och han var heeelt galen! Han gick inte att få stopp på och jag blev mest irriterad. Efter att ha försökt fått bort lite av hans energi gav jag typ upp och det fik bli lite skrittjobb.. Efter ganska lång tid var han helt okej fin, men galoppen var jättedålig kvalité på då han var så spänd. Men men.. På slutet var han trots allt ganska lugn efter alla hundra övergångar. Jag är bara helt okej nöjd med passet, men varken han eller jag hade ork att traggla och så.
.
Imorgon är det hopplektion som gäller!!! WOOOOHOOOOO! :D :D :D så kul ska det bli!!!! :D
.
sedan i helgen blir det röj i södertälje :D
.
Puss/E
foto: angelica

wooop

jag vet att ni har saknat mig! jag har saknat er också.. mihi!

Den här veckan har varit soft! eller jag vet inte.. Manne hade en lugn vecka med uteritter och mysturer. Jag likaså! heh nej men det har varit fint.. Vilket skumt inlägg det här blev!

Ikväll blev Manne iaf klippt.. Han gillade det inte så där jättemycket då han tycker det kittlar förfärligt mycket! men det gick tillslut.. Imorgon ska mamma och jag klippa det sista vid typ frambenen och ljumsken, där det är mycket hud helt enkelt :)))

Nu har jag precis duschat och ska snart åka till mina fastrar för att spendera natten där! Otroligt mysigt! :))

Puss/E 

nu vet ni att jag lever iaf! :)


världens finaste häst!   

RESULTAT - KHSK

Tänkte skriva lite om resultaten idag :) Det var iaf sjukt varmt och typ sensommar trots att det är oktober! Blev svettig när man hade tjocktröja ;) men men...

Började dagen med en LB, bed två faser. Banan var en ganska svår LB-bana men några relaterade avstånd som många rev ut sig på. jag började med att sätta ett bra tryck i honom och sen jävlar! Hoppade runt grunden lätt som en plätt men sen till första i omh så svängde jag gaaanska snäft och han blev tjurig.. Sen tog det stopp.. Men han hoppade iaf den på vägen ut, så jag var jättenöjd ändå! :D 

Sedan anlände mina älskade Gotlänningar och jag råkade köpa ett par ridbyxor från Matha Riderwear! (!!!!!!!) :D

Efter det var det dags för en LA, bed två faser. Manne kändes lite loy och solen var helt galet het! Varmt som en sommardag helt enkelt. Eftersom framhoppningen är utomhus dog man typ av värmeslag! Men Manne var inte alls så jättefin på framhoppningen. Han hoppade av jättelångt från hindrena och hoppade flackt och så. Men sen inne på banan hade jag samma taktik som förut, han får inte tänka bakåt! Så då hoppade vi 1, 2 och 3 utan problem. Nummer 4 var en kombinatinon från utgången. Ni kan ju förstå själva hur det gick. Manne blev arg på mig och jag log en stoooor volt efter första stoppet. Han började hingsta och jag blev arg! SÅ HAN KOM ÖVER FYRAN! WOOOOOP! Sedan var vi felfria resten! Så skönt! Fick alltså bara fyra fel :)

Hoppas det hingstiga har släppt nu! Imorgon lutar det åt en LA, bara för att inte utmana för mycket på en gång som han kanske tycker vi gör om vi rider Msv B.. Men men.. Vi bestämmer oss snart! :)

Nu ska jag nog se lite Grey's!

PUSS/E


åh vad jag gillar dig

RSS 2.0